Самолетен режим

  •  Юли 10, 2020


Самолетен режим

Хората обичат да бъдат свързани. И повечето празнуват одобрението на използването на мобилни телефони в търговските самолети. Други обаче биха се съгласили да платят повече, за да се впуснат в тихи полети: желанието им за мир е по-силно от пристрастяването им към широколентовите мрежи. Сега трябва да разработим „добрите нрави” в самолета.

Все по-свързани ние водим живот онлайн. Да, ние вземаме - в множествено число. Това означава, че никога не сме сами. Винаги слушайки разговора на другите, независимо дали в асансьори, ресторанти или чакални, ние научаваме повече от необходимото от най-безинтересните хора в света. И почти винаги, без да знаем края на историите.

Тоест, искаме да сме свързани, но всичко си има граница. Днес тази граница е в най-високото. В Съединените щати Федералната комисия за съобщения пусна услугата. В резултат на това някои авиокомпании вече позволяват телефонни разговори на всеки етап от полета.


Знак на конфликт във въздуха, тъй като от здравия разум на всеки зависи регулирането на гласа и бъбренето.

Но колкото и да е странно, проучване на вестници National Journal Daily установи, че пътниците ще плащат до 300 долара повече за полет, където е забранено да се говори по телефона. Други предупреждават, че ако цената е същата, качването на безшумен самолет би могло да бъде решаваща разлика в момента на покупката.

С опцията, дадена от правителството, компаниите трябва да се адаптират към навиците на своите потребители. Добре, законът на пазара струва повече от гравитацията. По-дългите полети, дълги няколко часа, обещават да ви дадат нещо за разговор. Или по-скоро какво да млъкна!

Самолетен режим

Сцена, която ще става все по-често срещана - за добро и за лошо

GR!NGOD x BREVIS - Dai Mu Jega (Official Video) (Юли 2020)