Срещу захарта се дава съобщението

  •  Април 5, 2020


Срещу захарта се дава съобщението

Не се отказвам от нулевата си сода. Тази категория е мой съюзник в борбата за фитнес. Както виждате, имам категорично мнение по този въпрос. Но срещу нормалните версии борбата не е само моя. Вижте как върви този проблем.

В страната за бързо хранене темата се повтаря. Днес затлъстяването засяга 17% от децата между 2 и 19 години и повече от 30% от възрастните в САЩ.

За да повиши информираността за излишния прием на захар, особено за „скритата“ в безалкохолните напитки и индустриализираните сокове, правителството на Калифорния приема закон, който изисква производителите да показват предупреждения за вредата, която техните продукти могат да причинят, точно както виждаме в опаковките захар. цигара.


Държавата вече забрани безалкохолните напитки и сокове, които попадат в тази категория на обществените училища, както и закуските и закуските, считани за прекалено калорични. Сред вредите, за които е доказано, че са свързани с високата му консумация, са диабет, затлъстяване и кариес.

За индустрията законът е много строг. Според производителите само 4% от калориите, консумирани от средностатистически американец на ден, идват от тези напитки. Според неговия автор, държавния представител Бил Моннинг, тъй като науката е категорична по този въпрос, задължението на правителството да защитава своите граждани.

Борбата отминава. Както казах, предпочитанията ми за нула, диета и леки етикети важат. Митът, че този вид напитка причинява и влошава целулита, е свързан с лошата репутация на нормалните версии на захарта. Тъй като тази съставка не съществува в леки версии, те имат зелена светлина в менюто ми.

Ицо Хазарта - Браво [Official Video] (Април 2020)


Препоръчано