Добавяне на 200 калории на ден

  •  Може 31, 2020


Добавяне на 200 калории на ден

Кафето и сметката. С ритъма на ежедневието е много трудно да намерим време за приготвяне на храна. Следователно ние се храним и вариантите често не са най-добрите възможни. И те не могат да бъдат.

Прочетете повече:

Escape Fast Food - проста закуска увеличава вашия ИТМ
Изчислете идеалното си тегло - Открийте индекса на телесната си маса

Знаем опасностите от бързата храна. Но за много хора е трудно да избягат от капана.


Проучване, публикувано в научното списание Хранене на общественото здраве Той заключи, че изяждането навън, независимо дали в кафене или ресторант на шведска маса на килограм, води до значителна консумация на калории, захар, наситени мазнини и сол.

Изследователите анализираха информация от около 12 000 души на възраст от 20 до 64 години, които отговориха на въпросници за хранителните си навици.

Тези, които ядат, консумират средно с 200 калории в сравнение с тези, които ядат храната си у дома. Това означава 10% от общия прием на калории за един ден. 

Хората с по-високи доходи са най-слабо засегнати, което предполага, че изборът им е най-здравословен, обикновено и най-скъп.

Макар че не винаги е възможно да имате на разположение домашно приготвена храна, безспорно е, че това е най-здравословният вариант - и този, който придава най-малко тегло. Съветът е, когато готвите, да приготвите малко повече, което да вземете със себе си през делничните дни. Избягването на максимално готова и бърза храна винаги ще бъде най-добрият избор.

20 000 КАЛОРИИ ЗА ЕДИН ДЕН (Може 2020)


Препоръчано