Копче за сила на звука във вашия прозорец

  •  Юли 8, 2020


Копче за сила на звука във вашия прозорец

Прибирате се у дома след натоварен работен ден и просто искате да почивате, докато гледате малко телевизия. Но това не е възможно заради рогата, алармите и също кучето на съседите.

Много хора вече имат прозорец против шум у дома. Но за тези, които нямат нито едно от тях, дизайнерът Рудолф Стефанич може би е намерил чудесно решение.

Правилно наречен Sono, творението на австриеца е шумозаглушител, изработен от пластмаса, който трябва да бъде залепен към самото стъкло на прозореца. Използвайки активната технология за контрол на шума - същата като при повечето усъвършенствани слушалки - устройството абсорбира вибрации и блокира външни звуци, което ви позволява да избирате шумове, които искате да чуете.

За съжаление Sleep все още е просто прототип. Но тя вече е номинирана за тазгодишната награда за дизайн на Джеймс Дайсън. Междувременно Стефанич търси партньор, който да му помогне да пусне на пазара продукта.

И така, някой отговаря ли на условията? Гледайте видеоклипа по-долу и по-добре разберете как трябва да работи устройството:

How to Increase the Volume of your laptop’s Speakers on Windows 8 / Windows 10 (Юли 2020)


Препоръчано