Влак до звездите

  •  Може 31, 2020


Влак до звездите

Готови ли сте за полет от 12 часа или повече? За да се сблъскам с тези пътувания, аз се подготвям с бележки за съдбата и също гледам филми. Има такива, които изпадат в дълбок сън. А има и такива, които не могат да се отпуснат. За всички, вече е възможно да се включат в програмирането на Slow TV.

Прочетете повече:

Най-доброто пътуване започва със съвети за багаж - организирайте се да не оставяте нищо зад себе си
Световният глад - кръг на планетата около устата

През 2009 г. норвежкият канал NRK излъчи това, което стана известно като бавна телевизия: пълно 7-часово пътуване с влак от Берген до Осло, необрязан. Удивителното е, че програмата имаше 1,2 милиона зрители - по това време населението на страната е 4,8 милиона.


Жанрът, създаден от Анди Уорхол (с филм за един човек, който спи 5 часа), стана популярен. Оттогава те се излъчват и могат да бъдат намерени в интернет, игрални филми с запалена дърва за огрев (12 часа), плетене на ръце (8 часа) и дори програми за действие, като пържене на бекон (20 минути).

За да разнообрази забавленията си по време на полет и като пътниците са перфектната публика за стила, British Airways включва бавен телевизионен канал - сред показаните филми е 7-часовото пътуване с влак в Норвегия.

Идеята е да се предложи график, който успокоява пътниците. И автостоп за успеха на канала, който показва напредъка на пътуването на карта, заедно с информация като температура, скорост и време до дестинация - което също обичам!

Имате ли свободно време? Гледайте „кратка“ версия на това пътуване с влак през пейзажа на пощенските картички на Норвегия.

Нощния влак - Митко Карев и формация "Звезди" (Може 2020)


Препоръчано