Таблица, която помага в борбата със заседналия начин на живот

  •  Април 16, 2021


Таблица, която помага в борбата със заседналия начин на живот

Рутинната работа в офиса има едно от последствията, които добре познаваме: физическото бездействие. Отрицателните ефекти от прекарването на няколко часа на стола всеки ден вече са обществено достояние.

Ето защо е толкова важно да си правите почивка от време на време, за да изпънете краката и да движите тялото си. Но ако ви е трудно да се запомните, Бъркайте Kinetic Desk може да помогне.

Най- Бъркайте Kinetic Desk Това е офис бюро, което се различава по височина. Вие задавате най-удобните височини за седене и стоене на масата и през целия ден тя се променя автоматично от една позиция на друга. По този начин пътникът е длъжен да премести тялото, за да промени положението си.


img_conteudo

Струва си да се спомене, че бюрото не прави това необичайно, докато сте в средата на проект. Вместо това тя прави бързо, нежно движение - като въздишка - за да й напомни, че е време да се движи. След това само два докосвания на сензорния екран, за да промените височината си.

В края на деня Kinetic Desk изчислява времето, в което се изправяте, и калориите, които изяждате през това време. Гледайте видеоклипа и по-добре разберете как работи:


Производителят планира да пусне Desk Stir Kinetic в началото на 2014 г., с различни цветови опции. Следете.

Игромания от системата (Април 2021)


Препоръчано