Куфар, който те следва навсякъде

  •  Юли 12, 2020


Куфар, който те следва навсякъде

Замисляли ли сте се, че можете да се разходите из летището и да бъдете последвани от куфара си? Това е на път да се сбъдне. Hop е чанта, която ще осигури максимален комфорт и използваемост на собственика си. Задвижван от сгъстен въздух, той е оборудван с иновативната система с гъсенични двойни коловози, която може да пълзи зад вас около летището. Въпреки това те все още не могат да се изкачат по стълби без тяхната помощ.

Контролът се осъществява чрез приложение, инсталирано на всеки смартфон, с три присъщи приемника. Ако го изгубите от поглед, когато спрете да купите книга или използвате тоалетната, след 10 секунди, ако тя не забележи близостта ви, телефонът ви ще вибрира. Представете си, ако използвате банята за номер 2. Може да е смущаващо!

Има някои технически проблеми, които идват с тези високотехнологични машини и затова прототипът се обновява. Но тестовете, вече проведени на големите летища по света, показаха успех. Веднъж пуснат на пазара, The Hop би бил лоялен куфар, който ще ви следва навсякъде.

Проф. Иво Христов: Администрацията на Тръмп гледа на Украйна като на куфар без дръжка (Юли 2020)


Препоръчано