Усмивка, моля

  •  Септември 22, 2020


Усмивка, моля

Винаги бързаме. Всеки ден правим едни и същи неща, може би забравяме най-важното от тях: добротата. Кампанията пита потребителите на метрото в Токио за добри обноски. С галерия, която стимулира населението чрез красиви илюстрации.

Японците са известни като най-образованите хора в света, нали? От най-ранна възраст децата се научават да овладяват сложна система на любезност и уважение, която е управлявала междуличностните отношения за безброй поколения. Но представете си, че с бързината на Токио добротата се превръща в рядка статия.

Разбира се, в метрото ситуацията се усложнява. Традиционно кампаниите на японската транспортна система насочват вниманието към естетическото усъвършенстване. Всяка година населението очаква да знае какъв стил ще бъде възприет. Настоящата серия е маркирана с живи цветове. Всеки месец задава тон за различна сцена, която се променя със сезона. В началото на урока съобщението моли хората да носят раниците си в ръце. През юни, в дъждовния сезон, съобщението се отнася до капещи и смущаващи чадъри. Сегашната серия ще приключи през март.


Ето някои от примерите. Струва си да знаете стиловете, възприети в предишни години на уебсайта на кампанията.

Усмивка, моля

Усмивка, моля


Добротата ражда красота3

Добротата ражда красота4

Добротата ражда красота5

Добротата ражда красота6

Добротата ражда красота7

ТоТо Н - ЧУЖДИ УСМИВКИ (Септември 2020)


Препоръчано