Нощ в зоопарка

  •  Може 17, 2021


Нощ в зоопарка

Хостинг на хиляди звезди. В палатки в стил сафари, зоопаркът предлага престой на открито и специално програмиране сред кенгуру, коали, лъвове, жирафи, слонове и зебри. Програма за цялото семейство, просто не се препоръчва за сънуващи!

С планирано пътуване до Австралия? Сред възможностите за настаняване в Сидни, изборите винаги се опитват да съзерцават красивата гледка към града. Но най-доброто от всичко не е в нито един хотел. За тези, които желаят да наблюдават пейзажа отгоре и да се насладят на возенето по уникален начин, настаняването е в зоопарка.

Програмата Roar and Snore на Taronga Zoo предлага програми, които са буквално животински. Идеята е да се осигури екзотичният лукс на квартира в сафари стил в дива среда, точно за цялото семейство.


Преживяването започва точно в 18:15 ч., Със срещата с местни животни от страната, като кенгуру, коали и някои влечуги. Привечер групата отива на вечеря. След това, за храносмилането, всеки заминава за посещение на нощните животни. На следващата сутрин, в 6 часа сутринта, всички тръгват на обиколка зад кулисите на зоологическата градина, където е възможно да се докоснат и да се хранят някои от видовете, като послушните жирафи. Шоуто стана известно, като посети разширеното семейство на Брад Пит и Анджелина Джоли в края на 2013 г.

За да спите с рева на лъвове, цената е около 500 реалии на човек. Децата, които трябва да са над пет, плащат половината. Храна се включва в пакета. Представяме си, че това е перфектен график за юлските училищни празници. Споделете тази история с децата си и направете своята резервация сега.

Нощ в зоопарка


Обиколката започва в 18:15 ч., Когато животните са най-възприемчиви към посещенията.

Нощ в зоопарка

Ето, туристът е този, който обслужва стаята


Нощ в зоопарка

Возенето е особено приятно от децата ...

Нощ в зоопарка

Но и възрастните го обичат!

Нощ в зоопарка

Палатките са в естествена среда

Нощ в зоопарка

Палатките в стил сафари предлагат точно подходящия комфорт

Нощ в зоопарка

Просто най-добрият изглед към Сидни

Вокална група Космонавтчета - Нощ в зоопарка (Може 2021)


Препоръчано