Милион съвети: пикантен хамбургер

  •  Януари 26, 2021


Милион съвети: пикантен хамбургер

Ето ги! За да отпразнуваме завладяването на един милион приятели във Facebook, попитах кой ще има съвети как да „отслабнете“ вкусни рецепти. И не съм ли получил много от тях? Сега, нека се запознаем с фаворитите - наслаждавайки се един по един. И първата е тази на Марчо Маркес.

Хубаво е да знаете, че като мен има много хора, които гледат на фитнеса си. Като милион души. От цяла Бразилия получих стотици прости и много практични съвети - без сложни формули, които правят телевизора само красив. Благодаря отново! Така че е време те да го направят красиво тук, на моя сайт.

Днес ще започна да споделя тези ценни сътрудничества, които бяха избрани с ваша помощ. Първият беше върхът на пикантния хамбургер, от Марчо Маркес. Следвайте насладата от текста, който той изпрати - и това ме завладя!


- Люцилия, моят съвет е много прост. Влюбен съм в хамбургер. Но тъй като на улицата те са много калорични - а замразените, освен че не са вкусни, имат и много натрий - създадох вкусна домашна версия. Използвайте постно смляно говеждо месо, може дори да е пилешко, и смесете в чушката пипер и някои горчични зърна. Чувствайте се свободни да използвате количествата, но е важно да използвате тези подправки, тъй като те са термогенни. Сложете месото да се скара. На мястото на хляба използвайте лист маруля или миди. Сложете месото в средата на листа и малко сос (приготвен с кисело мляко, лимон и горчица), затворете листа като малко снопче и след това просто се наслаждавайте! С подобни съвети, освен вашите, успях да сваля 27 килограма за малко повече от година ... само 8 кг ми останаха за целта! "

Честито, Марсио! Сега вижте рецептата по организиран начин, за да следвате стъпка по стъпка.

Пикантен хамбургер

Милион съвети: пикантен хамбургер


съставки

За пържолата:

100 г постно говеждо месо
Стига сол
Пеперони (на вкус)
Горчица Семена (на вкус)
3 листа маруля

За соса:

1 буркан немаслено кисело мляко
1 лимон
1 супена лъжица горчица

Начин на приготвяне

Добавете пеперони и синапено зърно към месото и разбъркайте.
Направете една пържола наведнъж, като оформяте една лъжица от сместа в дланта, докато се оформи.
Сложете месото да се скара.
Увийте готовото месо в лист маруля или скилидка.
Сервирайте със соса отделно.

How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Януари 2021)


Препоръчано