Милион съвети: суши от рикота и тиквички

  •  Ноември 30, 2020


Милион съвети: суши от рикота и тиквички

Сега, да се видим по-късно! За да отпразнувам завладяването на един милион приятели във Facebook, аз поставих предизвикателство: кой би имал съвети как да „отслабнете“ вкусни рецепти? Е, сега споделям любимите. Нека се запознаем с тези на Алин Фернандес

Най-добрата диета е информацията. Ето защо създавам и събирам съвети, които могат да направят рецептите, които харесваме, по-леки. От цяла Бразилия получих стотици прости и много практични съвети. Да се ​​срещнем с любимите ми?

Първият беше върхът на пикантния хамбургер, от Марчо Маркес. Днес е време да споделим идеята за Алин Фернандес. Звездата на вашия връх са тиквичките. Богат източник на фибри, с 90% вода в състава си, тиквичката е лесно смилаема храна, използвана за засищане и регулиране на работата на червата. Любопитното е, че тя е част от семействотоТиквови, която включва повече от 700 вида, включително пъпеши и дини. Следвайте краткия текст, който той изпрати заедно с рецептата.


„Обичам тиквичките и винаги търся различни рецепти, за да опитам тази вкусна. Тиквичките са нискокалоричен зеленчук и много универсален. Ето моят съвет за леко, здравословно и много вкусно ястие. "

Рикота и суши от тиквички

Милион съвети: суши от рикота и тиквички

съставки

5 тънки филийки тиквички
50 г прясна рикота
½ настърган морков
Зехтин на вкус
Сол на вкус
Риган на вкус

Начин на приготвяне

Подправете рикотата със сол.
Добавете малко зехтин, риган и добавете настъргания морков.
Разбъркайте тази смес върху резен тиквичка.
Увийте и поставете една до друга върху чиния.
Печете в предварително загрята фурна за 5 минути.
Сервирайте тогава.

Вълшебните съвети на Мари Кондо за подреждането (Ноември 2020)


Препоръчано