Милион съвети

  •  Юли 8, 2020


Милион съвети

Партито продължава. За да отпразнуваме завладяването на един милион приятели във Facebook, попитах кой ще има съвети как да „отслабнете“ вкусни рецепти. В крайна сметка аз самият събирам и споделям много от тях. И днес избрах тези, които намирам за най-практични и ефективни. Ваша ли беше?

Gosh! Милион приятели на моята фен страница ... Колко е приятно да знам, че има толкова много хора, които гледат моите истории. И в моите съвети. Защото аз гледам и твоя! В крайна сметка, както казах тук, за мен най-добрата диета е информацията. Ето защо се заех с предизвикателството да получа милион съвети. Е, имаше стотици!

За да върна цялото това внимание, реших да избера най-добрите. Тъй като не реших, го отворих за хората да изберат предпочитаните. Участвахте ли?

Най-обичаните колаборации бяха:

1º - Връх на пикантния хамбургер, от Márcio Marques

2º - креативна рикота и суши от тиквички на Алин Фернандес

3º - Супер леките спагети от тиквички от Paloma S. Bento

Скъпи, благодаря! Сега вашите съвети и рецепти ще бъдат произведени, със снимка и всички. За скоро да присъствам на видно място тук на моя сайт, с дължим кредит на авторите. И за тях е запазено още едно малко нещо. Можете да очаквате, че скоро ще имам възможността да ви върна обичта във височина. А на всички, които участваха, много целувки!

Как да печелите повече от Националната лотария Съвети и Трикове (Юли 2020)


Препоръчано