Студено изчислен тест

  •  Август 6, 2020


Студено изчислен тест

„Maraturismo“ е комбинация от състезание с интересна международна дестинация. То включва предизвикателства както за преодоляване, така и за логистика. Затова е добре да планирате предварително. Особено, ако пътуването ви е до началото на това състезание: Маратон на Северния полюс.

Говорихме за дестинации за коридор в Китай, Южна Африка, Обединените арабски емирства и много други места. Но никога досега. Маратонът на Полярния кръг съчетава спорта с посещение на Гренландия за спиращо дъха преживяване, независимо дали за усилието или за естествената красота на никога нетапящата се тундра и покритите с лед равнини.

Стартът ще бъде на 26 октомври в град Кангерлуссуак. За да стигнем до там, всичко започва в Копенхаген, Дания, където групата ще замине с организаторите. Датата изглежда далеч, но местата са малко и винаги се разпродават бързо.


Представете си, че терапията преминава през бялата пустиня, под повече от синьо небе и с чисто студен въздух, изпълващ белите дробове. Мнозина твърдят, че е най-красивият маратон в света, но това без съмнение е най-впечатляващото. Спорът е само вътрешен. Спечелването на курса и завършването на състезанието, независимо от времето, е извън всякакъв подиум - лична победа.

Мотивирани? Какво ще кажете да тренирате с вашето темпо (което препоръчвам на всички) само с 20 минути на ден? Просто следвайте моята тренировка LIT! Освен чудесен за поддържане на фитнес, той има придружаващия саундтрак и го мотивира - проверете го сега.

Вижте няколко снимки, които се опитват да преведат духа на тази раса.


Студено изчислен тест

В Гренландия пейзажът и чистият въздух вдъхновяват състезанието

Студено изчислен тест

За да се предпазите от студа, стартът е оживен

Гледайте видеоклипа и се опитайте да устоите на този тест.

Royal Sovereign Сокоизстисквачка пресоваща тест срещу Bosch центрофужна (Август 2020)


Препоръчано