25 години яде пица

  •  Януари 18, 2021


25 години яде пица

Здравословното хранене трябва да е богато на разнообразни хранителни вещества. Дан Янсън не вярва. Този американец, който яде пица само 25 години, е пример за разлика от всичко, което някога сме разбирали като храна.

Прочетете повече:

Избягайте от бързата храна - в сбор от празните калории, ние само трябва да губим
Модна храна - когато храната стане начин на живот

Представете си, че винаги ядете едно и също нещо. И че това нещо е пица. На 15-годишна възраст, поради съвестта, Дан Янссен решава да стане вегетарианец. Но след няколко неуспешни опита установи, че не обича зеленчуци. После се опита да се обърне с пица със сирене. И никога не спря. Точно така: преди 25 години Дан яде само пица със сирене.


Здравето на този дърводелец от Еликот (Мериленд, САЩ) изглежда нормално. Тъй като е диабетик, наблюдението на нивата на кръвната ви глюкоза е постоянно, а резултатите са винаги стабилни. В интервюта неговото изявление обаче е поразително: „Харесвам пица. Никога не съм получавал отрицателна реакция, освен от първия си ендокринолог. Но всички останали лекари казаха: Вашият холестерол е добър. Изглеждаш здрав. Продължавайте да правите това, което правите. "

В опит да разбере фиксирането му Дан е на терапия. Днес той може да установи, че източникът на отвращението му към други храни идва от детството, когато той е бил принуден да яде яхния от майка си. Но работата далеч не е завършена. За Дан най-доброто нещо за терапията е да се приберете вкъщи, когато можете да спрете до любимото си място за пица, точно до офиса.

Ето документален филм за диетата на пица на Дан Янсен.

ЯКИ ПИЦА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА | КРЪСТИХА ПИЦА НА МЕН?! (Януари 2021)


Препоръчано